Συνεργαζόμενες εταιρείες κατασκευής λογισμικούΛειτουργικά Συστήματα - Εφαρμογές Γραφείου - Εμπορικές Εφαρμογές - Λογιστικά - Διαχείριση αποθήκης

Η εταιρεία μας με ιδιαίτερη τεχνογνωσία εδώ και 17 χρόνια προσφέρει ανελλιπώς τις καλύτερες αλλά και τις πιο αξιόπιστες λύσεις μηχανογράφησης. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα έχουμε επιλέξει ως στρατηγικούς συνεργάτες τους παρακάτω οίκους κατασκευής λογιστικών και εμπορικών εφαρμογών. Τα αποτελέσματα είναι πάντα εγγυημένα καθώς επιλέγουμε κάθε φορά τον κατάλληλο συνεργάτη για το κάθε Project. Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο η εταιρεία μας μπορεί να εγγυηθεί εγγράφως τα αποτελέσματα και τα οφέλη μιας σωστής εμπορικής μηχανογράφησης.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε ?

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, υπάρχει η εξειδικευμένη ομάδα μας που είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει

Η συνεργασία με την εταιρεία BNC έδωσε νέα πνοή στην καθημερινότητά μας. Έχουν προσφέρει καινοτόμες αλλά και αρκετά αξιόπιστες λύσης. Οι αποθήκες Α και Β υλών έχουν μηχανογραφηθεί πλήρως και με μεγάλη αξιοπιστία.

ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ
Νίκος Γκουτζέλης
Υπεύθυνος Διαχείρισης Α,Β Υλών, ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ
Singular Logic

Singular Logic

Επίσημος πωλητής
Η SingularLogic αποτελεί τον ισχυρότερο Όμιλο Λογισμικού και Ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής στην Ελλάδα. Οι δραστηριότητες της, περιλαμβάνουν την ανάπτυξη και διάθεση προϊόντων επιχειρηματικού λογισμικού, τη μελέτη, σχεδίαση και υλοποίηση Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής για τον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, καθώς και τη διάθεση και υποστήριξη προϊόντων καταξιωμένων διεθνών οίκων πληροφορικής. Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG), με άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, εξειδικευμένη τεχνογνωσία, ευρύ προϊοντικό χαρτοφυλάκιο, μεγάλη εγκατεστημένη βάση που αριθμεί 40.000 ΜΜΕ και 700 μεγάλες επιχειρήσεις, ισχυρό πανελλαδικό δίκτυο διανομής 400 συνεργατών και περισσότερα από 400 σημαντικά υλοποιημένα έργα πληροφορικής στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, αποτελεί το σίγουρο και σταθερό συνεργάτη που εγγυάται την επένδυση των πελατών του.
SoftOne Technologies

SoftOne Technologies

Επίσημος πωλητής
Η SoftOne Technologies A.E. ιδρύθηκε το 2002 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και διάθεση πρωτοποριακών υπηρεσιών και προϊόντων business software. Στο δυναμικό της εταιρείας συγκαταλέγονται ορισμένα από τα πιο έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη της αγοράς πληροφορικής στην Ελλάδα, με ιδιαίτερη συμβολή στις εξελίξεις του κλάδου τα τελευταία 25 χρόνια. Η SoftOne δραστηριοποιείται σήμερα με επιτυχία στην Ελλάδα και σε επιλεγμένες διεθνείς αγορές, διαθέτοντας ένα πελατολόγιο που υπερβαίνει τις 12.500 επιχειρήσεις και ένα ιδιαίτερα διευρυμένο δίκτυο 300+ συνεργατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Πρόσφατη είναι η έναρξη λειτουργίας θυγατρικής εταιρείας στη Ρουμανία.Η SoftOne είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία business λογισμικού που ήδη από το 2008 διαθέτει στους πελάτες της σύγχρονες υπηρεσίες μηχανογράφησης με βάση το μοντέλο SaaS (Software as a Service / Λογισμικό ως Υπηρεσία), αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει το cloud computing
Business Network Computer

ALTEC A.E.

Επίσημος πωλητής
Η ALTEC, μητρική του Ομίλου ALTEC, κατατάσσεται στις μεγαλύτερες εταιρίες υψηλής τεχνολογίας στη Ν.Α. Ευρώπη. Η ολοκλήρωση της συγχώνευσης των εταιριών του Ομίλου, με κύριο αντικείμενο τους την Πληροφορική, είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση όλου του ειδικευμένου, επιστημονικού δυναμικού σε ένα φορέα. Επιχειρηματικός στόχος, η δημιουργία μιας ισχυρής δύναμης, που με τη γνώση και την εμπειρία της παρέχει ολοκληρωμένες συνδυαστικές λύσεις, ανταποκρίνεται σε έργα μεγάλης κλίμακας, σχεδιάζει και παράγει πρωτοποριακά προϊόντα, εφοδιάζει τις σύγχρονες επιχειρήσεις με εργαλεία, διαδικασίες, μεθόδους και πληροφορίες, που αποτελούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και δίνουν νέα προοπτική ανάπτυξης. Αντικείμενο δραστηριότητας της ALTEC αποτελεί η παροχή εξοπλισμού, λογισμικού, δικτύων & επικοινωνιών, εκπαίδευσης & υπηρεσιών, μέσω ενός μεγάλου οργανισμού, που προηγείται των εξελίξεων στην αγορά Πληροφορικής.
entersoft

Entersoft

Επίσημος πωλητής
Η Entersoft Α.Ε. είναι μία καινοτομική εταιρεία πληροφορικής, ειδικευμένη στην παραγωγή λογισμικού και παροχή υπηρεσιών για επιχειρήσεις. Ιδρύθηκε από πρωτοπόρους επιχειρηματίες και καταξιωμένα στελέχη που διαθέτουν εμπειρία πολλών δεκαετιών στον τομέα επιχειρηματικού λογισμικού και υπηρεσιών. Η εταιρεία παρουσιάζει αλματώδη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και ποιοτικά διευρυνόμενο πελατολόγιο.Η εταιρεία είναι εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, διαθέτει 4 θυγατρικές εταιρείες σε Βουλγαρία, Ρουμανία, την ελληνική Retail Link A.E. καθώς και την ελληνική Cardisoft A.E.. Έχει εξαγωγική δραστηριότητα στην Κύπρο, Σερβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Σαουδική Αραβία μέσω αντιπροσώπων. Διαθέτει ένα επιλεγμένο δίκτυο Πιστοποιημένων Συνεργατών, εξασφαλίζοντας την βέλτιστη υποδομή για ποιοτική υλοποίηση και υποστήριξη του πελατολογίου της. Χιλιάδες επιχειρήσεις, σε σχεδόν όλες τις κάθετες αγορές στηρίζουν τις καθημερινές εσωστρεφείς και εξωστρεφείς λειτουργίες τους στις καινοτόμες λύσεις της Entersoft ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά τους.
Epsilon Net A.E.

Epsilon Net A.E.

Επίσημος πωλητής
H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών, που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, (Epsilon Software), της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο (Epsilon Network) και της εκπαίδευσης (Epsilon Training). Εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών το 2008, ενώ απασχολεί πάνω από 200 εργαζόμενους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, διαθέτοντας ένα ολοκληρωμένο, διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο 150 συνεργατών στην Ελλάδα. Τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας εμπιστεύονται σήμερα περισσότεροι από 20.000 επαγγελματίες του ευρύτερου Οικονομικού χώρου, όπως στελέχη Λογιστικών, Οικονομικών και Εμπορικών Διευθύνσεων επιχειρήσεων, Τμημάτων Μισθοδοσίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (HR), Οργανωμένων Λογιστικών γραφείων αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες Λογιστές – Φοροτεχνικοί, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων.

Εχουμε την εμπειρία να σας προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις που ζητάτε