Εταιρική ΤαυτότηταCompany Profile

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε ?

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, υπάρχει η εξειδικευμένη ομάδα μας που είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει

Η συνεργασία με την εταιρεία BNC έδωσε νέα πνοή στην καθημερινότητά μας. Έχουν προσφέρει καινοτόμες αλλά και αρκετά αξιόπιστες λύσης. Οι αποθήκες Α και Β υλών έχουν μηχανογραφηθεί πλήρως και με μεγάλη αξιοπιστία.

ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ
Νίκος Γκουτζέλης
Υπεύθυνος Διαχείρισης Α,Β Υλών, ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ

Business Network Computer BNCΗ Business Network Computer ιδρύθηκε το 2000 στην Θεσσαλονίκη, με στόχο την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών προηγμένης τεχνολογίας για τη σύγχρονη οργάνωση και λειτουργία επιχειρήσεων, οργανισμών και βιομηχανικών μονάδων. Κύριο αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρείας μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων επιχειρησιακών λύσεων (Integrated Business Solutions) στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες τεχνολογικές ανάγκες των πελατών της. Από την ίδρυσή της, ως και σήμερα είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και την υποστήριξη ολοκληρωμένων πληροφοριακών και τηλεπικοινωνιακών συστημάτων για την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών της εγχώριας αγοράς, του ιδιωτικού αλλά και του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Η εμπειρία, η υψηλή τεχνογνωσία και το γνωστικό επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού της, αποτελούν καθοριστική παράμετρο της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία και συμβάλλουν στην επίτευξη των στρατηγικών και οικονομικών στόχων των πελατών της.

Η Business Network Computer είναι ελληνική εταιρεία που κινείται εδώ και 19 χρόνια στο χώρο της νέας οικονομίας και κατέχει σταθερά ηγετική θέση στο χώρο των προηγμένων τεχνολογικών συστημάτων. Έχοντας διαγράψει μια πορεία με βασικό άξονα την εφαρμογή αξιόπιστων μηχανογραφικών λύσεων προς τους πελάτες της και στην άρτια τεχνική υποστήριξη των λύσεων αυτών, επενδύει καθημερινά τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνογνωσία, όσο και σε απαραίτητο εξοπλισμό βασισμένο σε συστήματα και δίκτυα νέας τεχνολογίας. Διαβλέποντας τις προοπτικές που δημιουργεί η εξέλιξη του επιχειρησιακού περιβάλλοντος ιδιαίτερα στους τεχνολογικούς τομείς, η εταιρεία μας κατευθύνει διαρκώς τις επενδύσεις της στην αναβάθμιση και εξέλιξη των τηλεπικοινωνιακών και πληροφοριακών συστημάτων. Στόχος της είναι να αποτελέσει τον σημαντικότερο στρατηγικό συνεργάτη των επιχειρήσεων στη διαδικασία ανασχεδιασμού των συστημάτων τους, έτσι ώστε να αυξάνεται η παραγωγικότητα και να μεγιστοποιείται η απόδοση των επενδύσεών τους.

Η διαρκή προσήλωση της εταιρείας μας στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών της και την εξασφάλιση αμοιβαίων αποδοτικών συνεργασιών, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εταιρικής πελατοκεντρικής φιλοσοφίας. Η εταιρεία μας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα διεξάγει Έρευνες Ικανοποίησης Πελατών (Surveys), με σκοπό την διαρκή αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών και την πλήρη κάλυψή των πελατών της, σε όλον τον κύκλο της συνεργασίας μαζί τους. Η εξυπηρέτηση του πελάτη στηρίζεται σε παράγοντες όπως η ταχύτητα ανταπόκρισης, η εκτεταμένη εμπειρία του τεχνικού προσωπικού και η ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών. Με βάση τις ικανότητες, τη βαθιά γνώση του χώρου της πληροφορικής και των αναγκών της, την πολύχρονη εμπειρία μας καθώς και την επαγγελματική μας υπευθυνότητα, είμαστε μετά από μια μακρά πορεία, σε θέση να προσφέρουμε πραγματικά ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθώς και πρωτοποριακές προτάσεις προς τους συνεργάτες – πελάτες μας

Η εταιρεία μας σήμερα αντιπροσωπεύει στην Βαλκανική αγορά πάνω από 15 διεθνείς κατασκευαστικούς οίκους, ενδεικτικά σας αναφέρουμε: Opticon Sensors, Motorola, Aures POS systems, Honeywell Barcode, MotionComputing Tablet PC, Dacom Mobile Printing solutions, Sysdev Mobile Software Solution, LXE Barcode Mobile Solutions κλπ.

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης σε 24ωρη βάση με τεχνικό δυναμικό 8 ειδικευμένων μηχανικών και τεχνικών οι οποίοι αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό του συνολικού προσωπικού της εταιρείας.

Όραμα

Σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από ισχυρή οικονομική αβεβαιότητα, κοινωνικές πιέσεις και ιδιαίτερες επιχειρηματικές προκλήσεις, προσπαθούμε πάντα η ανάπτυξή της εταιρείας μας να γίνεται με υπεύθυνο και σοβαρό τρόπο. Το όραμά μας και ο βασικός μας στόχος είναι να ισχυροποιήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε την εταιρική μας θέση στον κλάδο της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών. Θέλουμε πάντα να είμαστε ευέλικτοι, απλοί, αποτελεσματικοί, και πιστοί στις συνεργασίες μας αλλά και αμετάβλητοι στις εργασιακές μας αξίες. Μας ενδιαφέρει σε ένα μόνιμο κλήμα αγαστής συνεργασίας να εργαζόμαστε και να διασφαλίσουμε ότι οι συνεργάτες αλλά και οι πελάτες μας θα εκσυγχρονίζονται διαρκώς με νέες τεχνικές και έξυπνες μεθόδους λειτουργίας με στόχο την εξωστρέφεια την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και την ενίσχυση της κερδοφορίας, πάντα βάση των κανόνων δεοντολογίας της αγοράς.

Εταιρικοί Αξονες :

  • Άρτια τεχνογνωσία των τεχνολογιών παλαιοτέρας και νέας γενιάς
  • Εξειδίκευση σε εμπορικές εταιρείες
  • Συνέπεια, υπευθυνότητα, μεθοδικότητα, σεβασμός.
  • Ευελιξία σε επίπεδο τεχνοοικονομικών λύσεων.
  • Άρτια γνώση των αναγκών της Ελληνικής αγοράς.
  • Διεισδυτικότητα σε νέες αγορές και τεχνολογίες
error: Content is protected !!