10ο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη

10ο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη. Από τις 31 Αυγούστου μέχρι τη 1 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το 10ο Διεθνές Συνέδριο Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης (International Conference for Entrepreneurship, Innovation and Regional Development – ICEIRD) στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη. Προσελκύοντας ακαδημαϊκούς, επιχειρηματίες, knowledge transfer officers και επενδυτές από όλο τον κόσμο, το Συνέδριο ICEIRD που διοργανώνεται για 10η συνεχή χρονιά καταλαμβάνει ηγετική θέση στην Ευρώπη μεταξύ των συνεδρίων που σχετίζονται με τηv Επιχειρηματικότητα, την Καινοτομία και την Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Φέτος, η κύρια θεματική είναι η σχέση πανεπιστημίου-βιομηχανίας, η κοινή δημιουργία νέας γνώσης, καινοτομίας και ανάπτυξης. Ως Συνέδριο καινοτομίας, το οποίο συγκεντρώνει ακαδημαϊκούς, σημαντικούς φορείς χάραξης πολιτικής, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, αποσκοπεί στην προώθηση της εφαρμοσμένης έρευνας  και την έμπρακτη διασύνδεση του πανεπιστήμιου με τη βιομηχανία.

Το Συνέδριο διαρθρώνεται γύρω από τρεις θεματικές ενότητες που είναι η συμπαραγωγή και η εμπορευματοποίηση των σχέσεων μεταξύ των επιχειρήσεων και πανεπιστημίων-ερευνητικών κέντρων. Για την  επίτευξη  αυτών,  το  ICEIRD  προωθεί  το  διάλογο  και  την  ανταλλαγή  γνώσης  μεταξύ αυτών  των κοινοτήτων μέσα από τη συμμετοχή ακαδημαϊκών, επαγγελματιών, πολιτικών φορέων, καινοτόμων, επιχειρηματιών και εταιρειών προκειμένου να ενισχυθεί ο αντίκτυπος της διασύνδεσης πανεπιστημίου – βιομηχανίας  στο αναπτυξιακό δυναμικό των χωρών.

To 10ο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη, το οποίο συγκεντρώνει ακαδημαϊκούς, σημαντικούς φορείς χάραξης πολιτικής, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, αποσκοπεί στην προώθηση της εφαρμοσμένης έρευνας και την έμπρακτη διασύνδεση του πανεπιστήμιου με τη βιομηχανία.

Επιχειρήσεις που επιθυμούν είτε να αιτηθούν της διοργάνωσης θεματικών εργαστηρίων (workshops) ή hands on, είτε να αποστείλουν περιλήψεις θεμάτων προς παρουσίαση (Practitioner Abstracts) μπορούν να συμβουλεύονται το σχετικό σύνδεσμο  και γενικότερα την ιστοσελίδα του Συνεδρίου. Ερωτήσεις και απορίες μπορούν να αποστέλλονται στο contact@iceird.eu .

Ως μέλος της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας σας παρέχεται ειδική έκπτωση για τη συμμετοχή σας στο Συνέδριο! Χρησιμοποιείστε τον κωδικό: ZoniKainotomias και επωφεληθείτε από την ειδική έκπτωση, κάνοντας την εγγραφή σας ΕΔΩ.

Πληροφορίες : http://iceird.eu/2017/
Πηγή: http://www.thestival.gr/error: Content is protected !!